Tuesday, June 8, 2010

Testosterooooooooooooooooooon hõissa!

Kuigi ma täna surin tööl sada korda on lõppkokkuvõttes täitsa elus olla :)

Suhteliselt passimise töö on võrreldes Kreekaga, ainult söögikordade ajal on natuke kiiremini vaja liigutada. Point on ilmselt selles, et resto töötajad ei pea põrandatega üldse mässama.. Tegelt nendega eriti ei mässatagi, sest kui ma enne õhtusööki tulin tagasi, siis oli mõne laua all mingi leivajupp, teise all liha..

Kõik töötajad peale minu on mehed, suurem osa siuksed suured, laiad ja vanad (Pedro ja veel keegid) :D Aga vahvad, üks kutt on veits noorem (Julian) ja täna jaurasin ühe Rafaga suht palju, ta viitsis muga tegeleda vähemalt.

Põhimõtteliselt läksin tööle kella 10ks, passisin seal ja enne poolt 12 öeldi, et võid minna kuskile puhkama vms, tule 12ks tagasi.. Noo okei, loivasin ringi siin siis ja käisin Maria (toanaaber) tööd kaemas, ta on Palace'i vastuvõtus ja jubekena kutiga oli täna ^^. Jaurasin seal veits ja kuna midagi polnud teha siis läksin juba enne 12 tagasi, jälle passing. Kell 12 kamandati sööma juba, läksin ja ajasin maltsa näost sisse ja siis passisin jälle kella 13ni. Veel kaks tundi ja olingi esimese osaga lõpetanud. Läksin oma elu esimesele siestale :D Võtsin näpuotsaga päikest, käisin Helini juurest läbi, jutustasin ja nillisin mingit briti kuttide kampa nende hotelli bassu ääres :D

Tööle tagasi 18.30 ja siis ma mõtlesin, et siia ma suren. Kella 19ni passisin lihtsalt ühe koha peal, vahepeal sain paari tooli liigutada. Keegi ei öelnud ka, et midagi oleks vaja teha, aga ise tegid koguaeg nagu teeks midagi :D A siis hakkasime tööle vaikselt ja lõpuks oli narmalna. Hullult surutakse hispaania keelt ja kutid täna ütlesid, et ühe kahe kuu pärast räägid meiega juba hispaania keeles.

Meie hotellis on üks äge neks, kes esimesel korral kui meid nägi kohe kelkis et oooo angels are coming down from the stairs :D Ta on koguaeg mingi äksi täis ja Anu nüüd üts et ta Jamaicalt ja kutsutakse teda DJks. Üks neks on siin minu tööl ka, Malilt pärit, nime ei mäleta. Mingi imelik vend veits.

Misveeel.. Midagi, elame näeme :)

No comments:

Post a Comment