Sunday, June 27, 2010

Episodio 25-27 juuni

Reede: Eee.. Aa okei nii, kõigepealt tegime toas pidu, algul muidu ei olnudki mõtet välja minna üldse, aga kui ma töölt tulin olid piffid juba rummipoisiga koju tulnud. Hakkasime siis sätisklema ja varsti juba panime karaoke kav kokku Spice Girls - Stop loole :D Käisime all karaoket neljakesi laulmas, kahjuks kül üks mikker ei töödanud.. Eniveis, sellest teeme nüüd traditsiooni, terve nädala harjutame mingit laulu ja reedel teeme hotellis enne väljaminekut veits humpsi.

Välja minejaid oli seekord kaks, üks neist olin mina ja teine Maria.. Milline üllatusmuna :D Panime siis taksoga kohe Junior'sisse ja seal olid härrad sõbrad ohvitserid ka üsna pea platsis ja siis salsatasime ja reivisime seal. Korraks käisime Anul ka hotellis järgi ja siis hakkasime lihtsalt Magallufi kõiki baare ja pubisid läbi kammima. Põhimõtteliselt jõudsime koju kell 8, aga mitte koos. Jah, meil õnnestus mingi valemiga üksteist ära kaotada ja uued sõbrad saada :D Aga lõpp hea, kõik hea.. Hotelli ees saime kokku :D Peale täisväärtusliku 2 tunnist und läksime õgima ja randa grillima (ennast muidugi). Mingi aeg õhtupoole peale sööki hakkasime netikohta otsima ja tulime Kompasi, sest see on ainuke baar kus on piisavalt stepsleid. Jaurasime mingi tunde lihtsalt siin (praegu olen ka "siin").

Argentiina lõi esimese värava.

Niiiiiii ja edasi siis passisime Mariaga siin ja sain ka tunda neid jõllitaaid pilke, kui ma Mirjamiga Skypes jaurasin. No ikka uurisid ja piilusid kõik ja no mida sa ikka siuksest asjast arvata oskad, kui tõesti kunagi pole näinud ja inimene lihtsalt jutustab jumala innukalt oma arvutiga..

Õhtul ei viitsinud välja minna.

Täna käisime rannas ja magasime lihtsalt välja ennast. Hommiku mõtlesin jooksma minna kell 9, aga kui kell helises, siis ma lihtsalt hoidsin telefoni käes mingi pool tundi ja sain aru, et jalad küll veel ei liigu. Lõunaajal sõime ennast sigadeks jälle ja läksime randa. Meeeetsikult soe oli täna ja kaua ei jaksanudki olla. Pärast läksime pesumajja tsirkust tegema. Amazing, pesu saab pestud kõigest 3 euriga ja 40 minutiga :D Noh, õhtusöögil puukisin ennast täis jälle ja vahtisime peeglitest ennast niikaua kui jahedamaks väljas läheb ja lõpuks otsustasime Kompasi kasuks. Joome siidrit ja sööme frikse ja naggitsaid.. Elagu figuur!

Ja juba on pea 1/3 ajast möödas!

No comments:

Post a Comment