Monday, June 7, 2010

El tercer dia

Olen vaikselt oma päikesepõletusest paranemas, täna võtsin juba seljale natukese.

Mis teinud siis täna.. Noh, hommikul saime hotelli manageriga kokku, kellele kuulub nii Hotel Palmanova kui ka Hotel Palmanova Palace. Nii, räägiti igast jutte meiega ja kuidas me töötada tahame jne, mingil põhjusel pidi üks kolmest Palmanova hotelli restosse tööle jääme ja 2 Palace'isse, lahendatud loosi teel. Mina üksi Palmanova hotellis :D Käisin sealt läbi ka täna, resto manager ei habla inglesat üldse ja töötajad olid kõik mehed - suured, vanad ja ümmargused :D Minu suureks rõõmuks pakkus üldmanager välja, et saame töötada ühe osa suvest restos ja teise baaris. Mulle sobib, saan vanureid purju joota. Tööriided on hallid viikarid ja türkiissinine (vanematel pluusidel lihtsalt sinine) pluus, käib küll.

Homme pean tööle minema kell 10, ja täna oli meil muidu veeeel vaba päev, mis on siis juba kolmas. JAA graafik :D terve suve töötame ilmselt E-R ja L-P on vabad :)

Manager rääkis, et hotellides on jube vähe rahvas, täitumus pidavat olema aint 25%, et väga jama värk. Kui küsisin, et kas neil mingi high season siis on üldse, et rohkem rahvast tuleks, siis seda ta ei teadnud üldse. Töötajaid on siin niii palju ja meie ka veel, kõlgutangi terve suve siin jalga või?

Aga siiamaani meeldib muidugi, rohkem selle kohta oleks veel vara öelda.

Emps vist ei olnud enne selle pika kirja kirjutamist siit lugenud, et jah netis saame käia kõrval hotellis (ehk siis selles, kus ma mingi aeg töötan). Telefoni levi on täesti olemas ka koguaeg. Tuba on normaalne ja korralik, oleme seal kolmekesi.

Söök on normaalne, JESSS! Hommikusöögile pole veel jõudnud, aga kahe lõunal on olnud värske salat ja näiteks mingi kana ja kala ja kartulit, makarone ja puuvilju. Õhtuks oli veits nigelam, jajaa see riisitoit paella oli lõunal ja õhtul mõlemal, siis veel kana ja sealiha vist ja friikad (siin nad siuksed paksud).

Tahaks pilte hullult üles lükata, aga endiselt kaldun arvama, et see nett lendab õhku siis. Võib-olla õhtupoole, pole nagunii midagi teha siin :D Eile olid inimesed Eliiselt ja Marialt küsinud, et kas siin on mingi Internetipunkt, et saab arvuteid laenata vms :D A nad istusid ka siin terve õhtu, mina samal ajal vedelesin voodis õlisena.

Ciao!

No comments:

Post a Comment